Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

Nagyapáink gondjai - a mi gondunk is...

2011.05.18. 12:59 don Fefinho

   Szörnyű felismerésre jutottam a minap, amint az öregeknek történő gyógyszertári nagybevásárlást követően végignyálaztam az éppen aktuális ingyenes patika-havilapokat, mert ha már arra jár az ember, hát hoz belőle. Olyasmivel voltam kénytelen szembesülni, amire bevallom nem sokat gondoltam eddig, mondván: messze még az az idő amikor ez a probléma személyesen engem is érinthetne. Akkor még nem sejtettem, mekkorát tévedtem...

 

   Írásom gerincét egy az idősebb korosztálybeli férfiakat igen gyakran érintő egészségügyi probléma, valamint egy az ifjabbak által előszeretettel űzött kikapcsolódási forma között fennálló ijesztő egybeesés képezi a tünetegyüttes tekintetében. Riadalmam tárgya a kis füzetke legelső belső oldalpárján virító táblázattal és megoldókulccsal is ellátott teszt volt, mint az az alábbi képen látható is:

 

  Hm-hm... Szívemre tettem a kezem, tisztességgel megválaszoltam minden kérdést, és azt hiszem ez az a pont, ahol a frissen gimnazistává serdült és a mégfrissebben egyetemre kiröppent vagy onnan elszármazó magamkorú csirkefogók részéről hasonló becsületesség várható el. Vegyük akkor sorba a képen látható kérdéseket, és elemezzük ki pontról pontra, gyönyörűségessen igényessen.

1. kérdés - Milyen gyakran fordult elő az elmúlt hónapban, hogy vizelés után két órán belül ismét vizelnie kellett? Azt hiszem ezt bármelyikünk aki sörözni jár a haverokkal, bevallhatja, hogy az a heti 1-2 alkalom rendszeresnek mondható, és a sörci bizony megvalósítja a krisztusi kenyérszaporítást, ugyanis annak rendje és módja szerint az elfogyasztott mennyiség többszöröse távozik az emberből igen rövid időn belül. Szerkesztőségünk válasza 'rendszeresen' - 5 pont.

2. kérdés - Milyen gyakran érezte úgy az elmúlt hónapban, hogy nehéz visszatartania a vizelést? Igazából ez is egy egyértelmű kérdés, fenti indoklásból le is vezethető könnyedén, mivel az adott egységnyi elfogyasztott könnyű alkohol térfogata az emberi testen belül utántöltés nélkül is negyed-félóránként megduplázódik, így aztán néha komoly erőfeszítésbe kerül a vörösiszap-katasztrófa kis helyi változatának megelőzése. Szerkesztőségünk válasza 'néhányszor' - 3 pont.

3. kérdés - Milyen gyakran érezte úgy az elmúlt hónapban, hogy nem sikerült teljesen kiürítenie a hólyagját? Szintén a fenti térfogatgyarapodás és az ezzel járó erőlködés rejti a választ, ugyanis mire az ember eljutna arra a pontra, hogy a tankhordó leeresztetett és visszatelepítené az eszközparkot a vászon mögé, addigra leér az újabb adag és sziszifuszi kálváriánk már kezdődik is elölről. Szerkesztőségünk válasza 'néhányszor' - 3 pont.

4. és 5. kérdés - Milyen gyakran észlelte az elmúlt hónapban, hogy vizelete gyenge sugárban ürült? illetve Milyen gyakran fordult elő az elmúlt hónapban, hogy erőlködnie kellett, hogy meginduljon a vizelet? E két kérdést egy kaptafa alá bátorkodtam venni, mivel a leírt jelenség ugyanannak az érmének két oldala. Szerencsére e jelenséggel a férfiúi nem azon része ahová momentán jómagam is tartozom, csak a megelőző kérdés utóhatásaként szokott találkozni, ellenben tartoztam jó ideig a másik félhez is, így bátran nyilatkozhatom az ő nevükben is - aki van olyan szerencsés, hogy egy helyes kis barátnő tündököl az oldalán, az a fülledt éjszakák és mégvadabb hajnalok mellékhatásainak fényében pontosan tudja, miről van szó. Szerkesztőségünk válasza a bölcs kiegyensúlyozottság nevében 'néhányszor' - 3-3 pont.

6. kérdés - Milyen gyakran fordult elő az elmúlt hónapban, hogy vizelés közben elakadt, majd újra indult a vizeletsugár? Nevetséges már a kérdés is, vagy mondhatni költői, hiszen az egyre tikkasztóbb tavasz és a vészesen közelgő agyzsibbasztó nyár meghozta a kellemes parkbeli piknikek, utcai dorbézolás és a sikátorok rejtekében feltörő vandalizmus rózsaillatú szezonját. És ilyenkor bizony megesik, hogy valaki éppen arra sétál, vagy elhajt az ember orra előtt a rendőr. Szerkesztőségünk válasza 'rendszeresen' - 5 pont.

7. kérdés - Az elmúlt hónapban éjszakánként általában hányszor kellett kimennie vizelni? Nos igen, mint köztudott, 18 felett otthonról minél messzebbre dezertálva az ember fia hajlamos a hétköznapjait nem csak az éjjeli órákban, de néha már fényes nappal két előadás között is kocsmában tengetni, a bölcsésze meg aztán kifejezetten. De - hisz nem olyan rég volt még az, hogyne tudnánk - gimnazista felebarátaink is igen sűrűn futják meg hétvégente rendíthetetlenül a pult-pad-illemhely marathont, derekas helytállást tanúsítva Isten és ember előtt egyaránt. Szerkesztőségünk válasza 'ötször' - 5 pont.

 

   Értékelés

Elérkeztünk értekezésünk zárszavához, és mint az ilyenkor lenni szokott, a következtetések levonásra kerülnek és az ember gazdagabb lesz pár tanulsággal. Lássuk tehát, mit is mond a fáma: szerkesztőségünk a teljesen túlzásmentes és bárki által felvállalható megokolás nyomán 27 pontot sikerült elérjen. Ez bőven a már problémás 20 pont felett van, és itt azt hiszem komoly félelmek szabadulhatnak el a kedves olvasóban. Lássuk a megoldókulcs válaszát: "20 pont felett: Igen komoly vizelési problémái vannak! Javasoljuk, hogy sürgősen forduljon panaszaival urológushoz, aki megállapítja a szükséges kezelési módot az Ön számára!" - eddig az idézett szöveg. Mivel a hét kérdésből öt válaszra a sörfogyasztással szervesen összefüggő indoklás született, így azt hiszem nem rugaszkodom el nagyon a földtől, ha megállapítom: atyáink és nagyapáink vagy mind zugivók, vagy a mi urológiai állapotunk romlik ilyen látványosan sörfogyasztás hatására. Ám két kérdés kapcsán a kedves hölgyek is felmerültek, így őket is kötelességemnek éreztem megemlíteni. Íme hát a konklúzió: 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr112913624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása