Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

De... de... de a másik is!!!

2021.02.12. 00:53 don Fefinho

antioutgroup_action.jpgLétezik ma Magyarországon egy egyre súlyosbodó, ám szőnyeg alá söpört probléma; ezt a problémát pedig egy meg nem nevezhető (de mi azért megnevezzük!), szociokulturális háttere és viselkedési szokásai mentén pontosan behatárolható, egyre bővülő, szinte még a mindent is megállíthatatlanul maga alá gyűrő réteg vagy csoport egyede gerjeszti: a másik.

Mi áll a XXI. századi Magyarország tragédiájának hátterében?

Mi a baj a másikkal?

tudta_nem_nezzenutana.jpg

 

 

Hogyan lehet felismerni, ha valaki másik?

Egyszerűen, és mégis nehezen, hiszen a másik alapvető és talán legirritálóbb jellemzője, hogy mindig túlságosan soha nem eléggé. A másiknak soha semmi nem jó, mindig minden szar, ez főleg abból látszik, hogy a másik direkt úgy viselkedik, gondolkodik és él, hogy mi abban mindig találjunk kivetnivalót, kritizálnivalót, soha ne legyünk vele elégedettek. Direkt!

A másik megosztó birka. Ahelyett, hogy önállóan dekára ugyanazt gondolná és mondaná, mint mi, bégetve beszopja a saját gondolatait, harmadikutas (valójában másikoldali) linkeket küldözget, direkt bomlasztva ezzel a mi egységünket.

A másik ideológiai kaméleon, állandóan opponál, direkt ide-oda tologatja az álláspontját, ellentétben velünk, akik mindig következetesen ugyanott vagyunk: a másikkal 180°-os szembenállásban.

A másik direkt semlegesen, tükörszimmetrikusan fogalmazva gúnyolódik, hogy bármilyen irányból belekötve is tartsa az érvényét, ne lehessen inverzelni; de mi átlátunk a szitán, tudjuk, hogy pont fordítva van, és valójában a másikra érvényes.

A másiknak nincs önkritikája, öniróniája, szemben velünk, akiknek mindkettő van, csak teljesen fölöslegesen: nincs mire alkalmazni.

A másik buta és gonosz, de közben okosnak, igaznak, jónak és mindentjobbantudónak hiszi magát; szemben velünk, akik nem csak hisszük, hanem tényleg.

A másikban lefojtott agresszió és rosszindulat tombol, CAPSLOCK-KAL KIABÁLVA KÁROMKODIK A KIBASZOTT KURVA ANYJA, remélem jól megveri valaki, hogy rohadna ki a bele.

A másik ujjal mutogatva, címkézve fojtja meg a párbeszédet, pedig ő maga az igazi ~fób és az ~ista, fóbistákkal pedig nem állunk szóba. Mondjuk ki nyíltan: a másik [címke].

A másik (0) világképe egybites, csak ingroup-outgroup kategóriákban képes gondolkodni, aki nincs vele, az az ellensége; szemben a mi (1) világképünkkel, ami nem egybites, de mi nem is démonizáljuk a másikat, hanem csupa szépet és szeretetteljeset mondunk róla.

A másik nemhogy projektál, de magát a projektálást projektálja! 

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy a másik a hibás, a másik tehet mindenről. Nem tudom, hogy a másik miért csinálja ezt, vagy hogy hogyan lehetne a másikkal hosszú távon együttélni, de gyors és végső megoldást kell találjunk a kérdésre, mielőtt újra beköszöntenek a XX. század legsötétebb évtizedei.

 

gyulolkodo.jpg

 

13 komment

Címkék: halál pusztulás címke szenvedés pokol gyűlölet másik bináris rettegés ánuszrózsa dögszag asztráltest mellnagyobbítást végeznek lendvai ildikón Cthulhu 2012.dec.21. mindmegdöglünk rothadó tetemek lelkisztriptíz nárcisztikus személyiségzavar Cluster B pandemic fóbizmus szélsőfóbizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr216424250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.02.12. 06:42:28

Egyetlen megoldás a problémára: mindenki szivárványos egyenruhába búj és kizárólag a Soros gazda által előre engedélyezett gondolatokat hangoztatja.

Deansdale 2021.02.12. 09:04:13

Egy normálisan működő társadalomnak külső ellenségképe van, de amint egy megosztó eszme (mint pl. a kultúrmarxizmus) beteszi a lábát azonnal lecseréli azt egy belső ellenségképre, vagyis kettéosztja és egymásra uszítja a társadalmat, amit kurvanehéz visszacsinálni. A tragikus felismerés az, hogy a megosztó eszméket erőszakkal kell irtani, nem lehet tolerálni semmilyen formában vagy mértékben, akármennyire is visítanak a hívei, hogy ez nem szép a normális emberektől. A régi korok emberei még tudták ezt, semmit nem büntettek jobban mint az árulást. Csak a modern korban lettünk annyira elhülyítve, hogy az árulóinkat választjuk meg vezetőknek.

És persze most lehetne poénkodni, hogy ez is csak ellenségképzés, hogy nekem a kultúrmarxizmus "a másik", de ez csak végtelenül tróger mentális maszturbáció. A társadalmat megosztó eszméket nem lehet élni hagyni, nem vonatkozhat rájuk semmilyen jóhiszemű civilizációs szabály, mint pl. a szólásszabadság. Aki méregpohárral jön, azzal szemben a jóhiszeműség öngyilkosság. Ezt a következtetést már nagyon időszerű lenne levonni látva a nyugati civilizáció jelenlegi állapotát.

Ja, amúgy a progresszív és a konzervatív oldalak között alapvető különbség, hogy az előbbi a legfelső szintről diktálja a belső ellenségképzést lefelé, az utóbbinál viszont nincs ilyen, csak a legalsó szintek ***tűnnek*** ugyanolyannak, mivel a hülyéknek olyan a természete és a nyelvezete. A jobboldalon nincs organikus belső ellenségképzés, legföljebb reflektálnak a balosok árulására. Egy konzervatív olyan kategóriákban gondolkodik, mint nemzet vagy ország, és azt egységében akarja megvédeni az ellenségeitől. A progresszíveknek nyilvánvalóan eszük ágában sincs egységnek látni a népet vagy az országot és megvédeni azokat bármitől, sőt. Az ő világképükben a legfőbb ellenségek pont azok, akik egységnek látják a nemzetet.

Na, már megint komolyan reagáltam egy humoros írásra, megyek vezekelni. Maszkban fogok zuhanyozni, vagy kitalálok valami még jobbat.

midnight coder 2021.02.12. 09:59:24

@Deansdale: Te is beleesel abba a hibába amibe a ballibsik: úgy gondolod, hogy a társadalom megosztottsága valamiféle mesterséges beavatkozás következménye. Holott velünk volt ez már a kuruc-labanc idõk óta, de szerintem már amikor I. István elindította a magyarok kulturális öngyilkosságát az erõszakos térítésekkel, már megvoltak azok akiknek ez nem tetszett. Aztán akik ezt eltitkolták, fû alatt túlélték, a maradékot szépek kiirtották tízparancsolat szent nevében, lásd még ne ölj... Utána ez zajlott folyamatosan, legutoljára a Kádár-rendszerben kellett fû alatt reakcósnak lenni. De ha a "progresszívek" visszakapnák a hatalmat, akkor csak idõ kérdése hogy megint csak a szûk családon belül lehetne a politikáról beszélni.

Deansdale 2021.02.12. 11:30:36

@midnight coder: Nyilván sosem volt 100%-os tökéletes egység, de az is nyilvánvaló hogy a háttérhatalom már jóideje szándékosan erősíti a széthúzást. Semmi másról nem szól az identitáspolitika, a feminizmus, a LMBTP-lobbi, ésatöbbi. Ezek azért messze nem természetes dolgok, és ezeket tudatosan használják fegyverként az elpusztításunkra. Ezeknek ellenállni nem egyenlő azzal, hogy valaki merő ostobaságból "ellenséget képez" másokból és a torkuknak ugrik.

Egységnek KELL lennie amennyire az csak lehetséges. Ez elméletileg akár még azt is jelenthetné, hogy győzzön a baloldal és akkor legyen egység alattuk, csakhát erről tudjuk hogy nem működik, hogy a pusztulásba vezet, ráadásul most külső ellenség uralja a mi baloldalunkat is, úgyhogy ha ők győznek akkor a magyarságnak annyi. Egyetlen lehetőség a (hozzávetőleges) nemzeti egység visszaállítására kipicsázni ezt a külső ellenséget az országból és fenéken billenteni az összes itteni szolgáját.

Deansdale 2021.02.12. 11:31:18

Angolul tudóknak akiknek ráadásul némi türelme is van:
www.bitchute.com/video/TO836FKxFwbE/
Tele van fontos gondolatokkal, bár tényleg black pill.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.12. 12:58:33

@Deansdale: Hiszed vagy sem, piros- és zöldkockásokkal folytatott vitákból készült a gyűjtés; egyikük kifejezetten azzal operált, hogy fogta a mondandót és a feje tetejére állította, és ezzel akkor ő győzött. Akkor kezdtem el - a kétélű karddal járó önmetszést egyoldalúan és viszonzatlanul bevállalva - tükrösen fogalmazni, vagy eleve belefogalmazni az inverzet is. Pl.:
- '18-at elcsalták a levélszavazatokkal, Biden viszont tisztán nyert
-' 18 tiszta volt, Biden viszont elcsalta a levélszavazatokkal
... és nem értette, hogy amibe a másikban köt, azt a gondolati hurkot ő maga is tartja, csak ellentétea előjellel, rá is vágta egyből, hogy hát azért' 18-at ne keverjük ide mert azt tényleg elcsalták.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.12. 13:04:23

@don Fefinho:
... mehogy' ugye mi mindig tisztán nyernénk, csak a másik mindig elcsalja.

Deansdale 2021.02.12. 14:52:00

@don Fefinho: Persze, mindkét oldalnak megvan az az ostoba rétege ami kizárólag érzelmi alapon politizál, ami a szent oldalon áll a sátán ellen attól függetlenül hogy voltaképpen mit csinálnak azok a bizonyos oldalak. Mindkét térfélen megvan az a hülye réteg, ami szerint a másik oldal mindig csal, ők meg sosem, stb.

Ettől függetlenül remélem abba a tévedésbe senki nem akar beleesni, hogy ha mindkét oldalon megvan ez a fröcsögés, akkor mindkét oldal ugyanolyan, akkor a tükrözött állításaik egyformán tévesek. Simán előfordulhat, hogy valamelyik oldalnak speciel épp igaza van egy állításában és csak a másik oldal hazudik. A példáddal élve: tény, hogy a 2016-os 'russian influence' hülyeség orbitális kamu volt, az ellenzék nyomozta évekig de egy körömpiszoknyi részét sem tudták bizonyítani. Nyilván, hiszen már a premissza is hazugság volt, megfigyelték a Trump-kampányt és nem találtak benne semmi rendelleneset, hiszen ha találtak volna akkor azt rögtön bevetik még mielőtt Trump megnyeri 2016-ot. Utána azt mímelni, hogy nyomoznak valami után amiről tudják hogy nincs ott eléggé suta dolog volt, hogy cirmoscicásan fogalmazzak. Ezzel szemben 2020 nagyjából hasonló nyilvánvalósági faktorral volt a nyugati civilizáció történelmének legnagyobb választási csalása, amit csak még egyértelműbbé tett a progresszívek által uralt média fogcsikorgató igyekezete a dolog eltussolására.

Namost persze egy balos fröcsögő elmondhatja ugyanezt tükrözve, csakhát attól a tények még nem fognak megváltozni. És csak azért, mert a véleményeink egymás tükörképei, az még nem húz le engem az ő szintjükre. Nyomozza egy republikánus bizottság teljes erőből a 2020-as választást ugyanolyan feltételek mellett(!) mint Mueller 2016-ot, aztán meglátjuk mi történik...

Te, hogy milyen kiábrándító dolog érzelmi alapon elvakult hülyékkel vitázni politikáról... És sajnos egyre több van belőlük.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.12. 18:40:01

@Deansdale: Értem amit mondasz, és természetesen én sem teljesen semleges szemszögből írtam, amit írtam, hiszen a másik (én) nyilvánvalóan elfogult és részrehajló.
Elmondom az alapvető különbséget azért, ami az ilyen fenti posztbeli konstrukciókra jönni szokott:
- a kék és sárga/lila kockás jót röhög, és díjazza a következetességet és az implicit öniróniát is
- a piros és zöld kockás forgatja, invertálja, csűri, tekergeti, csavarja, de hiába: a szimmeteia miatt ugyanaz jön ki mindig, sőt a zsigeri reakciója is ott van már benne eleve - feladván végül orr alatt dörmög, hogy hát igen, érti, de akkor sem semleges és elfogulatlan
(és ezen a kék meg a sárga/lila kockások mefint csak jót röhögnek)

Ez a fajta játékom sokkal inkább pszichológia, mint pokitika, de nyilván azért az előbbi is, a nézeteimet pedig nagyjából ismered. Ne láss bele többet, mint ami, és főleg ne akard forgatni-tekergetni, mert abból úgy jön le, mintha találva éreznéd magad.

Deansdale 2021.02.12. 19:49:54

@don Fefinho: Jóvanna, már fentebb elnézést kértem amiért elkomolyítottam a posztot :)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.12. 20:17:56

@Deansdale: Ilyen ez, a gömbfelület minden pontja egységsugárra van a közepétől, de a tökéletesnél is tökéletesebbek igenis találnak két olyan szöget, hogy az egyikből nézve a golyó pont fordítottja annak, mint a másikból nézve.
A gömbszatíra nálam is saját káron tanult dolog: két éve az erdőben hat órán át tekertem, csavartam, forgattam az üveggolyót, oszt' sehogy se vót' jó, mire felröhögtek az istenek, hogy dehogynem, az pont úgy jó.

Frederick2 2021.04.03. 10:25:16

@don Fefinho: @Deansdale: Deansdale-nek adok igazat.

Az egész Balliberális Network-öt fel kell számolni Magyarországon.

Múltkor felnéztem a magát jobboldalinak tartó Tibi atya blogjára. Bizonyos hülyeségei dacára általában szeretem, amiket ír. Olvagatom a (régebbi és újabb) cikkjeit. Számos esetben olvasom, hogy menteget balosokat. A Hont András valójában egy tisztességes konzervatív liberális... a Baranyi Krisztina valójában egy becsületes politikus... a Konok Péter egy autonóm baloldali gondolkodó, aki megérdemli a tiszteletet... stb.

Faszom az ilyen ostobaságba! Mindenki, aki nem fordul szembe nyíltan a balliberális kurzussal, és mindent megtesz a NER gyengítésére, káros.

Lehet keresni kívételeket, akkor is a tény tény marad: a Balliberális Network-nek semmi keresnivalója egész Magyarországon! Sőt, Európában!

Frederick2 2021.04.03. 10:32:10

Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban

Az a Hont András, aki beleállt az Ismerős Arcok-ba, amikor az készített egy dalt a határon túl élő magyarokról, és az anyaországgal való összetartozásról.

Az a Konok Péter, aki a legvisszataszítóbb módon asszisztált a hazai Metoo-mozgalom férfiüldözéseihez.

Tibi atya szerint becsületesek és tisztességesek.
süti beállítások módosítása