Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

Gyűlöletvetélkedő '18

2018.04.09. 21:02 don Fefinho

Nagy nap volt a tegnapi, hiszen emberöltőnyi hagyományának hódolva a hóbortos magyar nép urnák elé járult, hogy a ciklus alatt nyögve visszanyelt indulatait jól belefojtsa egy protest-szavazatba. Mucsán ugyanis nem a legközkedveltebb jelölt szokott választást nyerni, hanem a legkevésbé közutálatnak örvendő. A gyűlölet (holtversenyben a félelemmel) olyan csodafegyver, amit kellően fókuszálva tetszőleges célpontra irányíthatunk, és onnantól mindjárt nem is érdekli a kutyát-macskát se, hogy egyébként kinek a kezében, kire és miért mutat a

lzel_1.jpg

 

 

 

 

 

 ,

 

csak utálni lehessen. Hiszen az ember nagy tömegben állat, az állatokról pedig tudjuk, hogy kivétel nélkül imádják a lézerpöttyöket.

A baráti szovjet tankok óta emlegetett nagybetűs Történelmi Szükségszerűség™ úgy hozta, hogy az esélyes jelöltek közül érthetetlen oknál fogva az

alcsúti orbáncospatás szőlőbányász miniduce führervezér rákosikádár orsósoldstein Zóbány Breiviktátorra

irányult a legkevesebb gyűlöletnyaláb. Aki aztán régi szokásához híven gyorsan föl is oszlatta a parlamentet, betiltotta a többi pártot, Esztergomban megkoronázta magát és a mára virradóra fekete Volgával összefogdosott ellenzéki kisemberek fölnégyelt tetemeit beszántotta Tiborcz villájának a kertjébe, sóval. Ami nem volt nehéz, hiszen addigra maguktól éhenfagytak.

Hogy történhetett meg mindez?

Úgy, hogy a gaz Orbánbasi tanulékony. (Vagy a Habony. Vagy a Vajna. Rosseb tudja melyik.)
2002-ben úgy sikerült szabad választásokon megdönteni a diktatúrát, hogy Dr. Miniszterelnökúrra rátolták a lézert. Valójában persze rá volt az már tolva '94-ben, amikor is elkövette azt a megbocsáthatatlan szörnyűséget, hogy a volt állampárttal összefekvő antikommunista SzDSz mellől elpártolva nem szégyellte magát bemasírozni a jobboldalon tátongó piaci résbe. Azóta gyűlöli a baloldal Orbánt, az ő Ördögét teljes szívéből, teljes lelkéből és teljes elméjéből.

A gonosz Orbándémon viszont még démoni gonoszságában is egészen zseniális: visszalézerezi a baloldalt. Ez ellen az 2010 óta úgy próbált meg védekezni, hogy fölosztotta magát, így több irányból vetülnek egyszerre a nyalábok. Orbán rájött, ha nyerni akar, valahogy össze kell foglalnia a kirakóssá bomlott ellenzéket, hogy ne kettő, három, sok irányba kelljen irányítani egyszerre az ellennyalábot, hanem lehetőleg minél kevesebb felé. Így kaptuk meg az egyébként pont kapóra jövő Sorost és a migránsokat.

Az ellenzék pedig erejéhez mérten mindent megtett, hogy rajtakapott hülyegyereknek látsszon. Mára mindenki tudja: a migráció álprobléma, a Soros-terv nem létezik, és a határzár sem ér semmit. Az LMP a Schiffer tesztoszteronja hiányában feminista gittegyletté züllött, a Jobbik vizslakölykös néppártosodása (farkasgergelyestül, mirkóczkistul) pedig mínusz háromszázezer új szavazót hozott a pártnak.

Így aztán IV. Viktor röhögve behúzta az újabb kétharmadhoz szükséges X-et azoktól is, akik fejében amúgy már megszépültek az emlékek. S lőn ismét sírás és fogcsikorgatás, s teli bőröndök.

Kedves ellenzék,

a NER megdöntésének titka, hogy olyan próbálkozzon vele, akit még nem gyűlölnek semmiért, vagy kevésbé, mint a Viktort.

Nem olyan bonyolult ez.

Addig is élvezzük a lézershowt.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: halál cenzúra pusztulás szavazás jobboldal feminizmus gyurcsány ferenc fasizmus orbán viktor szenvedés baloldal elnyomás diktatúra fasiszta szocialista nemzetiszocializmus rettegés balliberális fehérterror kétharmad dögszag nemzeti együttműködés rendszere merazorbán bezzeg az átkosban DK MSzP NER Orbán a hibás rothadó tetemek Demokratikus Koalició Választás 2018 FiDeSz Világvége 2018

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr4113821008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása