Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

Mi nem tetszik? II.

2012.04.28. 14:38 don Fefinho

Tátongó rés a fasiszta cenzúragépezet oldalán - reális közelségbe került a szabad sajtó!

 

 

Minden orbáni machináció ellenére, hosszan tartó bujkálás és szamizdatozás után végre legálisan is megjelenik naponta mind a Népszabadság, mind a Népszava, mind az Élet és Irodalom, csütörtökönként pedig a 168 óra és a Magyar Narancs is változatlanul kijön ugyanazzal a tartalommal és stiláris elemekkel, mint az átkos médiatörvény előtt. Egy ideje már az ATV-t is be lehet fogni a tévében, és a külföldi, országunkat és az elnyomó karhatalmat bíráló cikkek, portálok közül is egyre kevesebb marad letiltva a hazai internetfelhasználók elől.
Több ellenzéki és független blogíró meglepve tapasztalhatta, hogy egy-egy poszt megírása után már nem verik le a veséjüket, és cikkjeik is csak úgy szűretlenül megjelennek a világhálón.
Ugyanakkor sok még a teendő, hiszen a jobboldal fizetett bértollnokai következmények nélkül írhatnak továbbra is, gátlástalan hazudozásaiknak, elavult, téves, gyermeteg és nyilvánvalóan ordas rögeszméiknek egyelőre semmilyen törvényi korlátozás nem szab határt!

Szép munka Millások, csak így tovább! Mutassuk meg, hogy nem félünk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: cenzúra fasizmus orbán viktor elnyomás diktatúra milla kirekesztés nemzetiszocializmus rettegés fehérterror egymillióan a sajtószabadságért merazorbán

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr414478067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása