Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

gyors esti könnyed - DÍCSÉRTESSÉK!

2011.10.22. 21:38 don Fefinho

 

   Végre létrejött a Demokratikus Koalíció, vagy másik nevén Gyurcsány Szíve Karizmatikus Gyülekezet (GyuSziKa). Hurrá!

 

 Képünkön a frissen alapított szekta Szent János (Kóka) Székesegyházának apszis-ablakmozaikja látható.

 

   Gyurcsány hívei, vagy ahogy hívják őket, a gyuszikások, egy kápolna szerű építményben gyülekeznek. Liturgiáik része az éneklés, többnyire orgonaszóval kísért darabok hangzanak el, mint az Internacionálé, "A Párttal, a néppel...", vagy a 2006-os szocialista választási sláger. Gyurcsány, vagy ahogy nevezik, a Frakcióvezető Lelkész gyakran kézrátétellel űzi ki a fasizmus démonait, és nem ritka a Szent Pártszellem által megszállt hívek röhögőgörcstől kísért vonaglása sem. Szakrális szövegeik többek között tartalmazzák Marx Tőkéjét és az Őszödi beszédet, az MSZMP majd az MSZP és az SZDSZ összes kongresszusi jegyzőkönyvét, emberi jogi nyilatkozatokat valamint válogatott Népszava és Élet és Irodalom cikkeket. A hívek egy a keresztény feszületekre kísértetiesen emlékeztető sarló-kalapács konstrukció lábánál imádkoznak, majd egy eucharisztikus rítus keretében Gyurcsány Ferenc jelképes testét és vérét veszik magukhoz, ami a fizikai síkon virsli és sör formájában jelenik meg. "... és ne vígy minket a fasizmusba, de szabadíts meg a FIDESZ-től. Ámen." - olvasható egyik imakönyvükben.

 

 

 

1 komment

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor metafizika teológia merazorbán bezzeg az átkosban debreceni csípős kolbász gyuszikások

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr873322794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása