Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

Fiktív hírek 2014-ből

2011.05.17. 21:39 don Fefinho

 Magyartörvény - végre!

 

   Eörsi Mátyás népesedésügyi szakállamtitkár numerus clausust vezetne be az állami szektorban és a felsőoktatásban. A frissen újraalakult SZDSZ és a régi MSZP koalíciós kormánytöbbsége üdvözölte a javaslatot. "Felháborító, ami a parlamentben és az országban történik. Aggasztó méreteket ölt a magyarok részvétele a közigazgatásban, négy éve azt is kénytelenek vagyunk eltűrni, hogy a magyarok már a parlamentbe is befurakodtak. Ott vannak az utcán, a kórházakban, az iskolákban, és senki nem merte azt mondani, hogy elég! Az értelmiség meghunyászkodott és némán tűrte ezt a passzív holokausztot, ez botrányos!" - fakadt ki Eörsi napirend előtti felszólalásában. A bejelentést követően hazánkba látogatott Ian Slota, valamint a román Vasgárda több prominens alakja is, és támogatásukról biztosították a magyarországi kormányerőket. A hír hallatán több helyen zavargások törtek ki, válaszképpen a kivezényelt hatóságok éles lőszerrel a tömegbe lőttek. "Elégedett vagyok a rendőrség fellépésével, úgy kell nekik. Orbán Viktor és nyilas hordája ismét a köztereken tombol, és terrorizálja a tisztességes embereket. Mikor tanulják már meg végre, hogy a politika nem az utcára való?" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Gyurcsány Ferenc. Eközben egy magát Csendestöbbségi Ellenállás fedőnéven definiáló baloldali félkatonai szervezet nyíltan megfenyegette a döntéssel kapcsolatban tiltakozókat, de főleg Vona Gábort. "Megdöglesz szarmagyar!" - mondta az egyik vezéralak egy kereskedelmi csatornán leadott videófelvételen.

 

      168 óra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr502912270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása