Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

A titok nyitja

2018.04.11. 12:51 don Fefinho

Avagy a NER metafizikai anatómiája és ellenszerei.

 

 

Mi fán terem a kétharmad? Eszik-e vagy isszák? Lúgos, esetleg savas? Lehet-e kapni fekete pénteken leárazva a Tescoban? Az emberi létezéssel egyidős probléma ez, melybe filozófusok, tudósok, papok, lélekbúvárok, költők és írók törték bele a bicskájukat az évezredek során, és sajnos nem tűnik úgy, mintha közelebb kerültünk volna a megoldáshoz. Egyik pillanatban még azt hisszük, szilárdan bírjuk a bölcsek kövét, majd a következőben úgy veszítjük szem elől, mint egyszeri szűzlányt a falu bikájával a dizsimosdóban. Erre a kérdésre keresi mégis a választ a szerző, akinek mindentistudásánál csak szerénysége végtelenebb.

Ahhoz, hogy Orbán Viktor személyi kultuszának belső dinamikáját megértsük, érdemes magát a jelenséget valamiféle kontextusba helyezni. Ennek nyilván vannak tér- és időbeli vetületei, valamint számtalan olyan nüansznyi árnyalata, melyek részletes ecsetelgetésére most nem térünk ki külön. Így, királyi többesben, mert megtehetjük.

Az okkultizmus egyik alaptétele, hogy bármely gondolatformát vagy entitást, melyet a spirituális síkon figyelmünkkel tisztelünk meg, egyúttal tápláljuk is, ugyanígy, ha megvonjuk a figyelmet, a figyelem tárgya magától továbbáll vagy elsorvad. Súlyosbítja a helyzetet, ha a tisztán szellemi természetű figyelemkoncentrációt árukapcsolt érzelmekkel is feltöltjük, hiszen az energiaáramlás szempontjából lényegtelen, hogy az érzelmi skála pozitív vagy negatív végét árasztjuk magunkból.

Így van ez az Orbán Viktor asztráltestével is, melyet fideszes és ellenzéki szavazó együtt delejez akkorára, hogy a tekintélyt parancsoló sörhason megcsillanó verejtékcseppek fénye ciklusról ciklusra beragyogja a magyar ugart.

Térjünk most ki eme kitüntetett figyelem okaira is. Orbán Viktor és a NER nem csak úgy kinőtt a gazból egyik napról a másikra, hanem bizony előzményei voltak annak. A máig velünk élő temetetlen múltnak, a világgazdaság pénzbőségének és trükkök százainak köszönhetjük Orbán Viktort. A jelen kulcsa a múltban keresendő.

Amikor az egyszeri agymosott prolinyugger elmegy szavazni, akkor főleg a tapasztalataira hagyatkozik. A baloldallal kapcsolatban rögtön több pavlovi reflexe is támad: gulágos-nadrágszíjhúzogatós-hiánygazdaságos-padláslesöprős állampárti múlt, SzDSz, Bokros-csomag, SzDSz, Őszöd, SzDSz, Gyurcsány-csomag, SzDSz, Bajnai-csomag, SzDSz és antinacionalizmus (mely utóbbi már csak azért sem szerencsés, mert az országot náció lakja). Az SzDSz-t mondtam? Felsorolt összetevők elegye az agymosott prolinyuggerben zsigeri gyűlöletet vált ki. Látja viszont az agymosott prolinyugger, hogy a baloldalban meg az Orbán Viktor vált ki epilepsziás rohamot. Úgy van vele, hogy az ellenségének az ellensége a barátja. Csomag se jut róla eszébe. Balról még kifejezetten nacionalistázzák is, az agymosott prolinyugger meg ugye tagja a nációnak. És odateszi az agymosott prolinyugger az X-et az Orbán Viktornak.

Vetítsük most ezt a felállást egy ábrára, ahol a), b), és c) pontok jelölik az agymosott prolinyuggert, a baloldalt és a cigánytörpét; a köztes nyilak a lelki energiák áramlási irányát mutatják, zöld a szimpátia, piros az antipátia.

 

nerdinamika.jpg

 

Figyeljük meg, ahogy az ábrán látható bonyolult viszonyrendszerekből kirajzolódik a NER multidimenziós finomszerkezete. Ez az érzékeny egyensúly elengedhetetlen ahhoz, hogy a NER energia-körforgása belefagyjon a téridő-kontinuumba.

Ezt az egyensúlyt kell kikezdeni ahhoz, hogy a NER megbukjon. Alábbiakban fölvázoljuk ennek módjait.

Első típusú NER-buktatás: A cigánytörpe kiiktatásával. Ez három különböző eredménnyel járhat. 1. A cigánytörpéről automatikusan a sorban utána következő számú párttagkönyv birtokosára száll az ország, a hatalom és a dicsőség. Nem áll be változás a rendszerben. 2. Az agymosott prolinyugger veszi át a hatalmat. Anarchia. 3. A baloldal veszi át a hatalmat. Az agymosott prolinyugger föllázad, és visszaülteti a cigánytörpét.

Második típusú NER-buktatás: Az agymosott prolinyugger kiiktatásával. Ennek két módja van. 1. Népirtással. Elő kell venni a régi munkásőr dobtárost. 2. Lakosságcserével. Ez kivitelezhetetlen, mivel álprobléma és nincs is Soros-terv, meg úgyis továbbmennek.

Harmadik típusú NER-buktatás: Ilyen nincs, mert az teljességgel elképzelhetetlen, hogy a baloldalnak bármiféle történelmi felelőssége legyen bármiért. Mindenről a cigánytörpe tehet meg az agymosott prolinyuggerek.

 

Az LMP-t és a Simicskábbikat pedig mindenki képzelje oda az egyenletben, ahova akarja.

 

 

2 komment

Címkék: pusztulás szavazás náci gyurcsány ferenc orbán viktor szenvedés kádár jános liberális baloldal elnyomás diktatúra fasiszta metafizika nyilas szocialista nemzetiszocializmus balliberális okkultizmus fehérterror kétharmad asztráltest nemzeti együttműködés rendszere merazorbán nyilasterror bezzeg az átkosban DK MSzP NER mindmegdöglünk Orbán a hibás a Weisz buzi SzDSz Demokratikus Koalició proletárforradalom Választás 2018 FiDeSz Orbán Viktor asztrálteste Világvége 2018 agymosott prolinyugger cigánytörpe

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr6113825380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2018.04.11. 13:23:31

Mint agymosott prolinyugger lájkolom :-)

Érdekes módon senkinek nem jutott eszébe a negyedik típusú NER buktatás:

* hagyjuk el a nemzetellenességet és az idegenseggnyalást a képletből
* ami jót csinált a Fidesz, azt ne támadjuk
* Szeressük a nemzetet - aminek az agymosott prolinyugger a tagja
* ha jót tenne a Fidesz ne tegyünk keresztbe neki
* csak olyat ígérjünk, amit a prolinyugger el tud hinni. * (* A bérunió nem ilyen)

Értelemszerűen folytatható a lista.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.11. 13:50:54

@KalmanBlog:

Az egyik fele benne van a harmadikban, a másik meg nem buktatás. :)
süti beállítások módosítása