Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

Esti hírek öt percben.

2011.12.08. 13:13 don Fefinho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- "Végre felállt!" Viagrát gyártó cég kegyelemdöfésnek szánt tőkeinjekciója adott új lendületet a plöttyedt, lefelé lankadó magyar gazdaságnak.

 

- Új elmélet kering a neten, ami azzal foglalkozik, hogyan lett Budapest főpolgármestere Tarlós István. Az elmélet hívei szerint Tarlóst még Demszky Gábor harapta meg teliholdkor, vagy olyan vizet fogyasztott, amiből előtte ő is ivott. Tarlós hazatérve civilként állítólag semmire sem emlékszik. Állapotára jelen ismereteink szerint Demszky Gábor szőre az egyetlen hatásos ellenszer, bár többen ezüstgolyóval próbálkoznának.

 

- Megtalálták Eszes Tamás naplóját. A kézirat szerint a Véderő egykori főparancsnoka hosszas levéltári és múzeumi kutatás, valamint számtalan túlélővel való beszélgetés után arra a megdöbbentő következtetésre jutott, hogy tényleg volt Holokauszt. Hasonlóan érdekes felfedezést tett ugyanakkor a hungarizmus bibliai gyökereit illetően, ugyanis Sámuel 2. könyvében, a 11. fejezet 24. versében ezt találta: "Azonban a kőfalról lövöldözének a nyilasok a te szolgáidra, és a király szolgái közül egyesek meghaltak [...]". Eszes valószínűleg beleőrült a kinyilatkoztatásba, és végzett magával.

 

- Magasabb bérekért, átlátható államháztartásért, igazságosabb közteherviselésért és a választási ígéretek következetes betartásáért tüntet hétfőn a miniszterelnök-szakszervezet.

 

- Sok port kavaró bejelentést tett a NASA. Állítólag a földiéhez kísértetiesen hasonló élet nyomait találták meg egy pécsi diákalbérlet konyhájában. A korábban tökéletesen sterilnek hitt helyszínen vett mintákból baktériumszintű szerveződések lenyomatát mutatták ki. "Ezek után nem lennék meglepve, ha gombaszerű, vagy valami ízeltlábúra hajazó organizmus jelenléte is beigazolódna, mindenesetre korábban elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ilyen körülmények között bármi is megéljen" - nyilatkozta a NASA kirendelt munkatársa.

 

- Tévedésből EU-s pályázatot nyert az a nógrádi kislány, aki eredetileg a Mikulásnak akart levelet írni, de félrecímezte. A szerencsés óvodás akkor kezdett gyanakodni, amikor 6-án reggel mandarin és csokimikulás helyett 200 km autópályát és egy komplett ipari parkot talált a csizmácskájában. A helyi önkormányzat átvállalta a mintegy tizenötmilliárd eurósra rúgó tender térítési kötelezettségének a felét, így a meglepett kislánynak már csak a maradékot kell előteremtenie 2013-tól, százötven havi részletben. Banki elemzők szerint nyomott árfolyamon akár szaloncukorral is törleszthet.

 

Forrást lásd itt.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr143447914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2011.12.08. 13:24:52

A nyilasos poén még Szasszer érdeme volt nagyon régen, noha kétlem hogy egyáltalán emlékszik még rá.
süti beállítások módosítása