Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Đouble Deepthroät Nunnerỹ

don Fefinho blogja

Friss topikok

  • Frederick2: @don Fefinho: Szép Belga-átírat. Ha jól tudom, rajtad kívül mások is készítettek ilyen saját átdol... (2021.11.02. 07:22) Monnyollë!
  • KalmanBlog: @BiG74 Bodri: Azzal is bele lehet ragasztani a párizsit? (2021.06.02. 16:12) bocsi
  • Deansdale: Az egyik kedvenc zeném, b*szod :D (2021.05.29. 09:55) bádogböllér blues
  • Frederick2: Az a Baranyi Krisztina, aki BLM-szobrot állítana Ferencvárosban Az a Hont András, aki beleállt az... (2021.04.03. 10:32) De... de... de a másik is!!!
  • don Fefinho: @a nagy hohohorgász: @Frick László Intézet: Ne keverjük a szezont a fazonnal, a bezzegjogállami jó... (2021.02.02. 22:42) Minek mentek oda.

Cifrázzuk!

2011.09.08. 16:28 don Fefinho

 

Figyelem! Cikkünk mindenféle valóságalapot nélkülöz. Egy független magyar folyóiratról lévén szó, hasábjain még csak hasonló sem jelenik meg soha, ez teljességgel elképzelhetetlen.

 

 

   Újra éledeznek Európában a vészkorszak lángjai. Éledezhetnek, mert van Európa szívében egy kirekesztő ország, amit elkerültek az elmúlt évszázad modernizációs eredményei, a szellemi felvirágzás és az ordas eszmékkel való szembefordulás; egy ország, ahol még mindig a legtermészetesebb dolognak számít, ha túlsúlyos, elkényeztetett tízéves gyerekek íjászfeszületes karszalaggal, "Friss Zsidó Vér" feliratú dobozos energiaitallal a kézben lendítgetnek az utcákon. A világ bármely más pontján már a fasizmus puszta szelétől is beindulnak a társadalom önvédelmi mechanizmusai, és úgy rúgják fenéken a bakancsot húzni vágyó delikvenst, hogy Szibériáig meg sem áll. De itt? Itt nem borzonganak bele, ha csontig hatol a fasizmus süvítő szele. Nem. A magyar az sütkérezik benne. És ezt most még csak a csökkenő közbiztonságra vagy az életszínvonal zuhanására sem lehet kenni - hiszen itt volt egy olyan nyolc év szocialista kormányzás, amit még a Wall Streeten is megirigyelnének, és a romák is köztudottan a világ egyik legszorgosabb, legműveltebb, legtörvénytisztelőbb etnikumának számítanak, ha volt is vidéken valami összetűzés, azt általában mindig a náci magyarok provokálták ki, aztán meg ujjal mutogattak, hogy na tessék, a mocskos cigányok már megint meg merték védeni magukat az ilyen Szögi Lajos féle nyilasoktól.

   Magyarországon egyértelműen megbukott a demokrácia, oda a jogállam, és ehhez a magyar lakosság - mint mindig - bizony lelkesen asszisztált. Hiába kongtak a vészharangok, égtek a jelzőtüzek, hiába szirénáztak a jogvédő liberálisok, hogy megállj magyar, itt meg kell húzni a vészféket mert jön a barna eső - nem, a magyar még rárakott egy lapáttal. A magyar - mint már oly sokszor - szokásához híven ismét eladta a lelkét 30 ezüstért, és aláfeküdt a júdáspénzt osztó Orbán Viktornak és klikkjének. A balliberális figyelmeztetés ellenére, sőt, talán azon felbátorodva ismét kikiáltották a zsidóság és a cigányság kollektív bűnösségét, és minden rosszért való kollektív felelősségét - mint egy pszichózisos beteg, aki a saját rothadó lelkiismeretében dagonyázó démonait vetíti ki a környezetében élőkre, majd azokkal hadakozik. Pontosan tudták mi fog történni, ha visszatér a jobboldal - és lám, a Fidesz több mint kétharmados többséggel kormányt alakít, és a Jobbik is 12%-ot kap a parlamentben. Mit csinál erre a Viktor? Mintegy a lakosság vállát megveregetve, fültövét megvakargatva büszkén odadob nekik 1.5 ~ 2% GDP növekedést. Épp csak azt nem mondja, hogy szép volt magyar. Hogy jól értsük, ez azt jelenti, hogy ha a mucsai parasztnak eddig termett átlagosan száz szem krumplija, akkor most a már meglévő mellé még kettővel több szem terem (mert százzal ugye nem lakik jól) (a romák meg éheznek).

   A magyarnak ennyit ér hatmillió zsidó kioltott élete. Két szem krumplit. Mert igen, csakis a magyar lelkén szárad a Holokauszt. Sőt, a magyar túlszárnyalta önmagát: az ő lelkén szárad a Holokauszt mellett a Holokauszt 2: Ellenforradalom, a Holokauszt 3: Viktor támadása, a Holokauszt 4: Végzetes fasizmus, a Holokauszt 5: Viktor visszatér, a Holokauszt X-3000, a Holokauszt: Kezdetek, a Holokauszt 3D, egy Holokauszt manga valamint az abból készült anime sorozat; de már gőzerővel készül a felcsúti zugműhelyek mélyén a Holocaust Kids: The Adventure, ez utóbbit Dreamcast-re és PS2-re is tervezik kiadni. Nyugodtan bevezethetjük tehát a társadalomtudományokban a Permanens Holokauszt fogalmát, mert amiben Magyarország él, azt nem lehet máshogy leírni. Dehogy ért itt véget '45-ben a zsidók és cigányok üldözése, dehogy... csak kicsit finomodtak a módszerek, de mostmár igyekeznek minket a fizikai után lelki és szellemi síkon is teljesen megsemmisíteni. Gondoljunk csak a szegény Heller Ágnes elleni antiszemita hadjáratra, és ez csak halvány árnya annak a boszorkányüldözésnek, ami itt folyik a Fidesz részéről, a Jobbik által megtámogatva, mindenki más ellen. De mit is várhatnánk egy olyan országtól, aminek primitív lakossága képes volt elkergetni egy Gyurcsány Ferenc kaliberű államférfiút, amilyen egyéniség százévente csak egyszer terem, hogy aztán egy ilyen - le sem írjuk a nevét - idegengyűlölő, paranoiás senkiházi nácit kenjen fel a helyére. Persze van a Vezérnek ellenzéke is, egyre nő az elégedetlenkedők tábora. De ne legyenek illúzióink, ez csak abból fakad, hogy a magyarok lángoló krematórium-kéményekre, vérgejzírekre, szappan- és lámpaernyőgyártásra adtak szavazatot. Ezek pedig perpillanat késnek - nincs rá pénz (mert ugye, a magyar csak zsidózni meg lopni tanul meg a nyolc elemi alatt, de dolgozni meg számolni azt nem). És hogy miért is zsidózik a magyar? Nem kell ám bonyolult összeesküvés-elméletekre gondolni, beérik ők a jól bejáratott vérváddal. Az a tény, hogy Jézus maga is zsidó volt, és a rómaiak feszítették keresztre, nem nagyon zavarja őket - bár újabban megjelent egy másik hang is, ami pontosan ezt hirdeti, sőt helyesli is. Cseberből vederbe, ez igen! Mert az üzenet nagyon szépen be van csomagolva ájtatossággal, és nagyon jámboran hangzik. De mi értjük...

   ...egy zsidónak kereszten a helye. 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor merazorbán nyilasterror bezzeg az átkosban

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkonyilas.blog.hu/api/trackback/id/tr933211774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása